Fotobehang: dit zijn de trends

Jouw kamer kan je gemakkelijk een originele uitstraling geven die ook nog eens inspelen op de huidige trends! Er zijn namelijk een aantal trends op het gebied van fotobehang die jouw kamer sieren op een unieke manier. Zo ga je mee met de nieuwste trends en ziet jouw kamer er stijlvol en hip uit. Wil jij weten welk behang momenteel trending is? Lees dan snel verder en ontdek welke trend bij jou past.

De natuur in jouw slaapkamer

Een van de trends die momenteel erg hip is, is behang met foto’s van de natuur. Gelukkig rijkt de natuurlijk erg ver en zijn er veel verschillende manieren op de natuur in huis te halen. Houd jij van prachtige watervallen of juist van sprookjesachtige bospaadjes? Of kijk jij liever naar palmblaadjes en berglandschappen? Wellicht heb je mooie herinneringen bij een bepaald landschap en kan een behang met foto’s van jouw favoriete landschap deze herinneringen weer bij je oproepen. Welk landschap roept herinneringen bij jou op?

Behang van leer of hout

Naast prachtige foto’s van de natuur, kan het ook zijn dat jouw hart sneller gaat kloppen van een interieur waarbij bepaald materiaal of stoffen terugkomen. Een houten muur kan al snel erg prijzig worden, maar een behang van een foto van een houten muur is een goed alternatief. Jij kunt ook een stijlvol interieur creëren door behang aan te brengen met een foto van leer. Dit laat jouw kamer luxe uitstralen en hier hoef je weinig moeite voor te doen! Hierbij kan je de kleur en de textuur van het leer zelf bepalen, zoals bruin krokodillenleer of bruin leer met een retro uitstraling. Welk fotobehang zie jij graag in je kamer terug?

Sier jij je muren al met fotobehang volgens de laatste trends?

Houd jij van adembenemende landschappen of kies jij voor een luxe design? Kies het fotobehang dat bij je past.